Kenkä Nero


Kenkäkaupan nimi: Kenkä Nero
Osoite: Gallen-Kallelankatu 6, 28100 Pori
Puhelinnumero: 026326667

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 2, keskiarvo: 2,50 / 5)
Loading...
4 arvostelua

  Peter Bäckgren

  Ostin maaliskuun lopussa Mukavat (by Moda), ihan perus kävelykengät, 59e.

  Pari kuukautta käytin, kesän jälkeen otin elokuussa esille ja ihmettelin kuin sukat kastuivat. Katselin tarkemmin ja toinen kenkähän oli melkein irronnut pohjasta. Alhaalta kuin katsoo niin melkein täysin sileä. Kyllä minä nyt yleensä olen vuoden kengissä kuin kengissä pystynyt kävelemään eli ei laatu nyt kovinkaan hyvältä näytä. Saattaahan olla joku maanantaikappale.

  Luottokortti näyttää rivillä että ”Kankaanpää Kenkä Nero” (Kirkkonummen Överbyntiellä vapaapalokunnan tiloissa ollut myynti 22.03.2017), en tiedä onko sitten osana tätä ketjua. Jos on halua tehdä asialle jotain niin puhelinnumero on 040 518 5707.

  Terttu Riikonen

  28.9.-18 täällä Sodankylässä kävi kenkäkauppias,jolta ostin mustat nahkakävelykengät.Koska kokonumero puuttui,kauppias lupasi lähettää ne postitse.Tiedot piti mennä suoraan tehtaalle.Maksukuitissa lukee Kenkä Nero Gallen-Kallelankatu 6 Pori.Lähetyksen saapumisesta pitäisi tulla viesti kännykkään.Yritin soittaa ja kysellä,mutta Kenkä Neron puhelinnumero ei ole käytössä.Saapa nähdä,miten käy.Puhelinnumeroni 0407393820.

  Nimetön

  Kenkä Nero nimellä kulkee kauppias, nyt viimeksi Rovaniemellä ja Sodankylässä. Tavara mitä kauppaa on hinnaltaan tuplattu, mitä samat tuotteet maksavat esim. Klingelin postimyynnissä. Kauppias ei anna alennuksia juuri lainkaan. Jos on ylimääräistä rahaa, niin ostakaa vain näiltä kiertokauppiailta. Ei niiden tarvitse monta paria myydä, kun pärjäävät. Varsinkin kun levittää laajan varaston, että luulette suurenkin valinnan olevan kyseessä, mutta osa on vanhoja hajoavia tuotteita. Kysykää missä on takuu.

  Terttu Riikonen

  Tänään 24.5.2019 sama Kenkä Neron kauppias oli Sodankylässä.Kerroin ostaneeni ja maksaneeni kengät viime syksynä ja että niiden piti tulla postissa,mutta lähetys ei ole tullut.Hän muisti tapauksen,jopa värin ja kengän kokonumeron ja mallin.Kengät oli lähetetty,mutta ne olivat palautuneet kolmen viikon kuluttua tehtaalle,kun kukaan ei niitä noutanut.En saanut saapumisilmoitusta,joten en voinut niitä noutaa.Sain nyt valita uudet samanlaiset kengät,joten tällä asialla oli onnellinen loppu.Olen tyytyväinen.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista