Vataja Keijo Jalkinevalmistamo


Kenkäkaupan nimi: Vataja Keijo Jalkinevalmistamo
Osoite: Kolitie 15, 28200 Pori
Puhelinnumero: 026336985

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Loading...
5 arvostelua

  esko grönlund helsinki

  ostin kengät WALKER`S ja en tiedä pitäisikö valittaa että molempien jalkojen varpaat kipeytyy, kengän kärjessä painaa melko paksu nähka kipeästi varpaita, käytin suutarissa ja suutari sanoi että helposti suurennetaan. ei onnistunut se raha meni hukkaan. kärjessä alaspäin on molemmissa kengissä noin 2-3 mm paksu nahka kääntynyt alaspäin.
  otatteko mitään kantaa tähän ongelmaan.
  ostopaikka CITY-MARKET JUMBO vantaa.(en ole kuittia tallentanut)
  esko grönlund S-posti espi.gronlund@gmai.com puh. 0400454002
  toivon vastaustanne??

  A. Palo, Helsinki

  Tuntuu vaikealta uskoa tuo edellinen, sillä itselläni on täysin päinvastainen kokemus (enkä taatusti tunne valmistajaa – kesti kauan etsiä netistä, mikä firma näitä Walkerseja ylipäätään tekee!). Ostin syys-/talvinilkkurit ja olen ylionnellinen ja kiitollinen elämäni liioittelematta parhaista kengistä: ihanan pehmeätkin vielä kaiken muun hyvän päälle. Kävelen valtavasti, jok´ainoa päivä, ja iän mukana jaloista on kyllä tullut hankalammat – mutta siis silti näin hyvä kokemus : antaisin 10+, jos voisin.

  Terttu Turunen Mäntyharju

  Elämäni parhaat Walkers talvikengät. Vihdoin löytynyt kengän valmistaja joka ymmärtää että kengän tärkein ominaisuus on hyvä kävely kokemus. Unohtamatta miellyttävää ulkonäköä. Ostaisin heti toiset jos vain jostain löytyisi sama malli.

  Jukka Ketonen

  Olen käyttänyt Walkers-kesäkekiä jo toistakymmentä vuotta,taitaa nytkin olla käyttämätön pari kaapissa odottamassa edellisten loppumista,mutta…Eilen löysin Hämeenlinnan Cittarista Walkers-talvikengät,hyvän malliset ja kerrankin kunnollinen talvikengän pohja,ei mikään kusiluistin! Tuollaista pihjaa ei tahdo löytyä edes nykyajan talvityökengistä.

  Marjatta Järvinen

  Miehelläni on muutaman vuoden takaiset Walker’sit, muuten hyvät, mutta kenkien kärjestä on alusta alkaen mennyt kosteus sisäpuolelle. Kengän koristereuna myös on kulahtanut nopeasti. Kyseessä siis talvinilkkurit. Ei enää Walker’seja meidän huusholliin.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista